Helaas geen uitzending op zaterdag 18 september 2021

Beste trouwe PI4VRZ/A-fans,

Zoals jullie wellicht weten, wordt op zaterdag 18 september de VRZA-medewerkersdag gehouden. Een dag waarop leden die extra werkzaamheden voor de VRZA uitvoeren worden uitgenodigd, om informeel met elkaar over allerhande onderwerpen, van gedachten te wisselen. Ook crewleden van PI4VRZ/A zijn deze dag aanwezig.

In ons rooster hebben we rekening gehouden met deze dag en natuurlijk stonden twee crewleden ingeroosterd om de uitzending te verzorgen. Maar we hebben nu helaas de situatie, dat één van die crewleden onverwacht is opgeroepen voor zijn werk en dat het andere crewlid zich heeft ziek gemeld.

Wat ons sinds lange tijd niet meer is overkomen, is helaas morgen wel het geval: We missen een bemanning om de uitzending te verzorgen! De uitzending van 18 september 2021 kan dus helaas niet doorgaan.

Maar natuurlijk zijn we er wel weer op zaterdag 25 september 2021. Graag tot dan!

Ron PB0ANL,
namens de crew.

Reacties zijn gesloten.