Foto’s

Op deze pagina staan wat links naar foto-albums die de geschiedenis van ons zendstation weergeven vanaf het moment dat wij gebruik mochten maken van de faciliteiten op het voormalig zendterrein van Radio Kootwijk.
Zo zijn we onze activiteiten begonnen in 2009 in onze  Shack in gebouw A. Maar helaas kregen we in 2011 te horen dat we gebouw A moesten verlaten. Staats Bosbeheer wilde de ruimte die wij in gebruik hadden inzetten als personeelskantine. Maar gelukkig kregen wij een ruimte achter het oude hotel tot onze beschikking. Daar moest nog wel wat aan gebeuren en dat leidde tot verbouwing van de Radiohut.

Ook mochten we gebruik maken van de watertoren. Omdat we daarop graag onze VHF en UHF antennes wilden plaatsen en dus ook onze transceivers opgesteld zouden worden in de watertoren, moest er een  netwerk aangelegd worden naar de Radiohut.

Uiteindelijk kregen we alles operationeel en de Foto’s in en rond de Radiohut zijn daar getuige van.

Een hele belangrijke gebeurtenis vond plaats in mei 2013. Zondag 5 mei vormde de afsluiting van ons Radio Kootwijk / Malabar project. Onder het tabblad “Meer…” is nog veel meer informatie te vinden over deze unieke gebeurtenis.

Ondertussen zijn we bezig met de onderhoudswerkzaamheden tijdens onze Zomerstop 2014. De belangrijkste “mini”-projekten zijn in foto-vorm terug te vinden op deze pagina.

Reacties zijn gesloten.